Over ons.

In 2017 werd het voormalige 'Building&Partners vastgoedontwikkeling', de ontwikkelingspoot van bouwbedrijf Building&Partners, overgenomen door Jonathan Schraepen. Het bedrijf was op dat moment actief in Limburg en Vlaams-Brabant met kleine tot middelgrote ontwikkelingen steeds uitgevoerd door het bouwbedrijf. 

LOGO B&P


B&P werd opgericht in 2001 en is een gevestigde waarde binnen de bouwsector, actief als klasse 6 speler (openbare werken) en professionele partner van projectontwikkelaars van grote bouwprojecten (appartementen, industriële complexen, kantoorbouw,…). B&P kan rekenen op een 50-tal medewerkers, vakexperts die de visie en waarden van de onderneming dagelijks uitdragen.
 

Jonathan Schraepen is een vastgoedprofessional met ervaring van verkoop en herontwikkeling van investeringsvastgoed in Brussel en Vlaanderen. Na 2 jaar residentieel en 5 jaar commercieel vastgoed heeft hij de stap gezet naar het herontwikkelen van binnenstedelijk vastgoed in samenwerking met B&P.

Na de opsplitsing werd de naam veranderd naar YOBO REAL ESTATE en een onafhankelijke samenwerking met succes verder gezet. Vandaag werken YOBO REAL ESTATE en Building&Partners zij aan zij met als doel het realiseren van hoog kwalitatieve projecten op unieke centrumlocaties.

Onze 4 kernwaarden

In elk project werken we rond onze 4 kernwaarden en geloven we sterk in de kracht van de community.

** Beleving - We zorgen dat je thuis komt op een plek die het meeste uit zijn omgeving haalt.

** Bewust - We zetten in op zuinig leven. Zo ben je zeker van een ecologische en toekomstgerichte woning.

** Uniek - We ontwikkelen karaktervolle projecten zonder het straatbeeld uit het oog te verliezen.

** Slim - We bouwen telkens volgens de nieuwste technologieën en voorzien je van alle luxe.

Een jong en dynamisch team

Een jong en dynamische team met een unieke visie op de toekomst van leven en werken. Met een community-driven-mentality waar kwaliteit, design en passie voor vastgoed de fundering zijn van onze bestaan, ijveren wij enkel en alleen voor een optimale woonbeleving voor de bewoners als resultaat.

Team

 

Contacteer ons.

Via welke weg kent u ons