Antoine.

Bilzen

Hoog kwalitatief nieuwbouwproject op wandelafstand van centrum Bilzen

Residentie Antoine, een hoog kwalitatief nieuwbouwproject gelegen op wandelafstand van het centrum zonder de drukte van de stadskern. Bij dit project, bestaande uit 8 units, ligt de focus op de synergie tussen het stadsleven en rustig wonen. De open moderne stijl van dit project garandeert een optimale levenskwaliteit. Bekijk onderstaande video voor een glimp achter de schermen te krijgen.

https://www.youtube.com/watch?v=ea_Cj8zVelc

8
units
88m²
tot
120m²
vanaf
239 440 €

Wie is Antoine?

LOCATIE

Antoine heeft zich zeer strategisch gepositioneerd vlak bij het centrum van Bilzen zonder de nadelen van het stadscentrum. Met zowel parking voor de deur als ondergronds, zowel voor fietsen als wagens, is mobiliteit voor Antoine eerder een troef dan een ergernis.

WOONCOMFORT


Elke entiteit binnen Antoine biedt een hoogstaand wooncomfort. Deze ruime en lichtrijke appartementen creëren een ongelofelijk aangename woonbeleving, iets wat het project uniek maakt.

ARCHITECTUUR

Het moderne en tijdloze ontwerp van architect Drieskens & Dubois maakt thuiskomen voor de toekomstige bewoners eens zo leuk, iedereen wil immers mooi en kwalitatief wonen.

Situering.

Brabantsestraat 2 - 3740 Bilzen

Bereikbaarheid.

1,2km
Station Bilzen
48m
Bilzen Schuurhoven
500m
Bilzen Stadhuis

Download.

Contacteer ons.