Chloé.

Bilzen

6 luxe nieuwbouwappartementen in het hartje van Bilzen

Residentie Chloé, een hoog kwalitatief nieuwbouwproject gelegen in het hart van het centrum van Bilzen. Dit project, bestaande uit 6 appartementen, richt zich op een optimaal comfort voor de bewoner. Met zijn ligging op een letterlijke steenworp van de markt is alle accommodatie op wandelafstand.

Elk appartement is ook voorzien van een ondergrondse parking en een berging voor een hoogstgunstige bereikbaarheid. Deze parking is toegankelijk via een elektrische poort of met de 6 persoonslift centraal gelegen in het gebouw.

Chloé biedt zowel 1 als 2 slaapkamer appartementen met elk hun zuid-westelijk gericht terras. Elke unit is voorzien van een hoogwaardige keuken en badkamer te kiezen bij de vaste leverancier bij dit project. Voor wat betreft de verwarmingsinstallatie wordt er gewerkt met een hoogkwalitatief efficiënt en gelijk energievriendelijk systeem. Dit sleutel-op-de-deur project is reeds in aanbouw met een voorziene opleveringsdatum.

6
units
74m²
tot
156m²
vanaf
232 000 €

Wie is Chloé?

LOCATIE

Chloé ligt pal in het centrum op slechts enkele passen van de markt. Met deze unieke centrale ligging en gelijk tal van restaurants, winkels en bars op wandelafstand garandeert Chloé de bewoner een ongekend comfort. Elke woning is voorzien van een ondergrondse parking én berging dewelke bereikbaar is via lift of trap.

WOONCOMFORT

Zoals de unieke ligging zijn ook de appartementen in dezelfde mate afgewerkt, elk appartement kan genieten van hoogstaande kwaliteit om de bewoner een optimaal wooncomfort te garanderen. 

ARCHITECTUUR

Het moderne en tijdloze ontwerp van architect Drieskens & Dubois sluit perfect aan op het straatbeeld en geniet gelijk van een fantastische uitstraling. 

Situering.

Onze-Lieve-Vrouwstraat 9 - 3740 Bilzen

Bereikbaarheid.

550m
Station Bilzen
100m
Busstation Markt
100m
Stadhuis Bilzen

Download.

Contacteer ons.