The Vine.

Leuven

New vibe Old soul

In het bruisende hart van Leuven, tussen de vroegere stadswallen, vind je The Vine in de Brouwerstraat nummer 4. Een unieke ligging kort bij alle faciliteiten en in één van de gezelligste buurten van de stad.

Alles ligt op wandel- en fietsafstand: het station, de winkelstraat, supermarkten, restaurants, cafés, scholen en ziekenhuizen. Je bent zelfs vlot aan de autosnelweg!

De locatie is dus eveneens de perfecte uitvalsbasis voor iedereen die ook buiten Leuven snel ergens wil geraken. Zo ligt Brussel op slechts 30 km, Mechelen op 40 km en Hasselt op 50 km. Waar je ook moet zijn, hier ben je nooit veraf.

40
units
25m²
tot
123m²
vanaf
220 000 €

KNIPOOG NAAR HET VERLEDEN

Met dit project doen we eer aan de geschiedenis van Leuven. Het verhaal van dit pand gaat namelijk helemaal terug tot in 1415! Ooit stond hier een authentiek klooster met uitgestrekte wijngaarden. De tijd van toen is lang vervlogen, maar met een knipoog naar het rijke verleden bouwen we aan een duurzame toekomst.

HEDENDAAGSE VORMGEVING

The Vine heeft slechts één oogopslag nodig om je te overrompelen. Dit unieke pand trekt niet alleen de aandacht in het straatbeeld, het verbaast ook wanneer je de eerste voet binnenzet. De cultuur en het leven van de Leuvense binnenstad stoppen niet bij het openen van de voordeur, maar wordt doorgetrokken in elke vezel van The Vine. Dit is onze identiteit. Een unieke creatie door interieur designer Provoke Agency.

Leef! In The Vine is alles gericht op het waarborgen van een ongeziene levensstijl. Het is beter dan thuiskomen. Het is op vakantie gaan. 

Situering.

Brouwerstraat 4 - 3000 Leuven

Bereikbaarheid.

1500m
10m
600 m

Download.

Contacteer ons.