De Munt.

Mechelen

Ruime service appartementen in een modern wooncomplex

Dit nieuwbouwproject van assistentiewoningen biedt u ruime service appartementen aan in een modern wooncomplex. Het gebouw wordt gebouwd met hoogstaande architectuur in het bruisende stadscentrum van Mechelen. In totaal worden er 17 service appartementen gebouwd waarvan 3 met eigen tuin, 11 ondergrondse autostaanplaatsen welke bereikbaar zijn via een autolift, 11 private bergingen, gemeenschappelijke fietsenstalling en een gemeenschappelijke ruimte. Alle wooneenheden beschikken over een terras. De appartementen hebben een oppervlakte van circa 68m² tot 105m². De penthouses hebben een oppervlakte van circa 115m² tot 137m².

Het project is gelegen in het centrum van Mechelen, in de Muntstraat vlakbij de winkelstraat Bruul. Mechelen is centraal gelegen tussen de as Brussel en Antwerpen nabij alle voorzieningen. Daarnaast heeft u steeds ruime keuzemogelijkheden naar afwerking toe om het appartement af te stemmen naar eigen behoefte, smaak en stijl.

De verkoop geschiedt onder 12% BTW (erkende assistentie appartementen) op het constructieaandeel en 10% registratierechten op het grondaandeel. De wet Breyne is van toepassing in het verkooptraject. 

Download onze brochure voor meer info over dit project.

 

17
units
68m²
tot
137m²
vanaf
230 877 €

Situering.

Muntstraat 3 - 2800 Mechelen

Bereikbaarheid.

1,1 km
Station Mechelen
300m
Mechelen Schoenmarkt
160m
Huis van de Mechelaar

Download.

Contacteer ons.